Användarvillkor och Köpevillkor

Vi erbjuder våra tjänster till företag. Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. Det är förbjudet att filma, fota eller kopiera material till dig själv eller till andra på din dator eller mobil. Även material som är nedladdningsbart får inte delas vidare med andra, det är ditt personliga material. Det är förbjudet att dela inloggning med någon annan, den är din personliga.

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor exklusive moms. I kassan visas priset med moms.

Kortbetalning via Stripe för din säkerhet
En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information. Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe som automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida www.stripe.com

Ångerrätt onlinekurser eller medlemskap
För privatpersoner faller ångerrätten eftersom kurserna på den här portalen är digitalt material. När du väljer att gå en kurs och skapar en inloggning godkänner du dessa förutsättningar. "Digitalt innehåll, till exempel nedladdning av en film, om konsumenten uttryckligen har samtyckt till påbörjad leverans och att det därigenom inte finns någon ångerrätt. En tjänst som har fullgjorts och konsumenten uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt." Läs mer här. Som företagare gäller inte distansköplagen d.v.s. du har ingen ångerrätt på onlinekurser eller medlemskap om inte annat är avtalat på enskild kurs köpsida.

Personuppgifter och sekretess
Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR.

Förbehåll och reservationer
Sacred Space Academy håller kurser som kan beröra dig och förändra ditt liv. Det är det som är tanken. Jeanette Johansson Sacred Space Academy ansvarar inte för de resultat som du får eller inte får. Du som deltagare har ett personligt ansvar för hur du använder metoderna som lärs ut.