Ditt hem speglar ditt liv!

Att se ditt hem med nya ögon och rensa kan vara den enklaste vägen till positiv förändring. Feng shui och energiflöden är min expertis och passion.

Hur ser man om det finns glädje och harmoni i ett hem? 

Det är mera en känsla kanske du tänker. Men om du ser dig omkring tror jag att du hittar och ser detaljer som vittnar om stämningen.

Hur ljust eller mörkt är det i rummen? Vilka färger används i inredningen? Vilka motiv har man på tavlor och foton?

Enligt feng shui-läran som kommer från Kina och är minst 3000 år gammal kan man lära sig att se hur människor mår eller förutspå hur människor kommer att må genom att titta på utformningen på bostaden och omgivningarna. Hur stora fönster och var ytterdörren var placerad till exempel. Feng Shui-mästarna hade full koll på detta och målet var att skapa de allra bästa förutsättningarna för ett hälsosamt och framgångsrikt liv för invånarna. 

Det som är intressant med dessa fakta är att DU därmed kan bli mera medveten om ditt hem och dina saker och alltså skapa det liv som du vill leva.

Olika delar i livet kan kännas motiga och kanske röriga. Det här är antagligen något som kan förändras genom att se med feng shui-ögon på situationen. Vad behöver röras på för att det ska komma in mer flöde och harmoni? I vilket område i livet sitter du fast? Var i hemmet känns något fysiskt blockerat? 

Jag älskar att visa människor hur "enkelt" det kan vara att skapa en positiv förändring.

Önskar du mer inspiration?
Kolla in vad som är på gång på min sida

Lev livet NU!

Jeanette